Kennismaking en aanmelden

Je bent van harte welkom voor een rondleiding of vrijblijvend gesprek op onze school. Kom samen met je kind(eren) de sfeer proeven en alvast een kijkje nemen in de groepen.

StudioHeartbeat_Noach_Schoonrewoerd-11

Kennismakingsgesprek

Het is altijd mogelijk om binnen te lopen voor een kennismakingsgesprek of inschrijving. Maak je vooraf een afspraak, dan weet je zeker dat wij uitgebreid de tijd voor je kunnen nemen. Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen wij je graag alles over de school en hebben we alle tijd om in te gaan op je vragen.

Voor een kennismakingsgesprek kun je een afspraak maken met Kees de Korte, onze directeur. Hij is telefonisch te bereiken op nummer 0345-642171, of door een mailtje te sturen naar: info@noachschool.nl.

Voorbeeld: 17-03-1980

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het plannen van een kennismaking. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

WhatsApp Image 2024-01-20 at 16.43.51

Aanmelden

Ben je enthousiast over onze school? Dan kun je je kind aanmelden door het inschrijfformulier online in te vullen.

Missie en visie

We willen kinderen begeleiden naar het volwassen worden. Ieder kind benaderen we op zijn eigen niveau en laten we werken naar zijn eigen vermogen.

Het team

De Noachschool heeft een gedreven, enthousiast team dat goed samenwerkt. Ons team werkt vanuit de christelijke identiteit met hart voor de kinderen.